Jamie's VEG

Simpele en heerlijke maaltijden voor iedereen

Jamie Oliver, het wereldwijde kookfenomeen, is terug! VEG staat vol supermakkelijke, gezonde, overheerlijke, toegankelijke en betaalbare groenterecepten. De gerechten van Jamie knallen van kleur én smaak. Hij wil je ervan overtuigen dat groenten heerlijk en vullend zijn, en dat je met al dat heerlijks op je bord het vlees echt niet mist. Of je nu voor één of meer vleesvrije dagen per week gaat, helemaal vegetarisch kookt, of gewoon nieuwe, briljante ideeën wilt opdoen: met dit boek scoor je op alle fronten.

Lees meer >

Jamie Oliver

Jamie Oliver is wereldwijd een kook- en campagnefenomeen. Al meer dan negentien jaar inspireert hij met zijn tv-programma’s en zijn boeken miljoenen mensen om zelf te koken en heerlijke, verse maaltijden te gebruiken. Met zijn liefdadigheidsinstelling zet hij zich in voor een wereldwijde, aanhoudende Food Revolution, met als doel obesitas bij kinderen terug te dringen en om mensen door voedsel een gezond en gelukkig leven te geven.

Jamie begon op zijn achtste met koken in het café van zijn ouders, The Cricketers in Clavering, Essex. Na zijn eindexamen volgde een carrière in de horeca die hem bracht naar The River Cafe, waar hij ontdekt werd door een productieteam van de televisie. The Naked Chef was geboren.

In 2001 stopte Jamie met The Naked Chef en opende hij zijn eerste Fifteen-restaurant, wat het begin was van een reis van vijftien jaar waarin achterstandsjongeren worden opgeleid om in de horeca te werken. Een paar jaar later nam hij het initiatief om de schoollunches in Engeland te verbeteren, met grote – en blijvende – veranderingen in de school kantines als gevolg. Jamie’s nationale en internationale campagnes hebben als doel de manier waarop mensen zichzelf en hun families voeden ingrijpend te veranderen, en om overheden en bedrijven aan te sporen om op een positieve manier bij te dragen aan voedingsonderwijs en de publieke gezondheid. Al zijn commerciële activiteiten zijn erop gericht om de lat hoog te leggen en dat niveau te behouden.

Onder zijn succesvolle restaurants bevinden zich Barbecoa en de verzameling Jamie’s Italian-restaurants in Engeland en daarbuiten. Jamie’s grote aanbod aan etenswaren en keukenspullen is wereldwijd populair.

Jamie legt contact met zijn publiek via meerdere digitale platformen. Voor jamieoliver.com, het Jamie Oliver Food Tubenetwerk op YouTube en verschillende sociale websites maakt hij exclusieve items. Hij heeft twintig kookboeken op zijn naam, bestsellers met elk een eigen tv-programma. Jamie woont in Londen en Essex met zijn vrouw Jools en hun kinderen.

Meer boeken van deze auteur
29,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021573397
  • Publicatiedatum: 15-08-2019
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Jamie Oliver, het wereldwijde kookfenomeen, is terug! VEG staat vol supermakkelijke, gezonde, overheerlijke, toegankelijke en betaalbare groenterecepten. De gerechten van Jamie knallen van kleur én smaak. Hij wil je ervan overtuigen dat groenten heerlijk en vullend zijn, en dat je met al dat heerlijks op je bord het vlees echt niet mist. Of je nu voor één of meer vleesvrije dagen per week gaat, helemaal vegetarisch kookt, of gewoon nieuwe, briljante ideeën wilt opdoen: met dit boek scoor je op alle fronten.

Jamie Oliver

Jamie Oliver is wereldwijd een kook- en campagnefenomeen. Al meer dan negentien jaar inspireert hij met zijn tv-programma’s en zijn boeken miljoenen mensen om zelf te koken en heerlijke, verse maaltijden te gebruiken. Met zijn liefdadigheidsinstelling zet hij zich in voor een wereldwijde, aanhoudende Food Revolution, met als doel obesitas bij kinderen terug te dringen en om mensen door voedsel een gezond en gelukkig leven te geven.

Jamie begon op zijn achtste met koken in het café van zijn ouders, The Cricketers in Clavering, Essex. Na zijn eindexamen volgde een carrière in de horeca die hem bracht naar The River Cafe, waar hij ontdekt werd door een productieteam van de televisie. The Naked Chef was geboren.

In 2001 stopte Jamie met The Naked Chef en opende hij zijn eerste Fifteen-restaurant, wat het begin was van een reis van vijftien jaar waarin achterstandsjongeren worden opgeleid om in de horeca te werken. Een paar jaar later nam hij het initiatief om de schoollunches in Engeland te verbeteren, met grote – en blijvende – veranderingen in de school kantines als gevolg. Jamie’s nationale en internationale campagnes hebben als doel de manier waarop mensen zichzelf en hun families voeden ingrijpend te veranderen, en om overheden en bedrijven aan te sporen om op een positieve manier bij te dragen aan voedingsonderwijs en de publieke gezondheid. Al zijn commerciële activiteiten zijn erop gericht om de lat hoog te leggen en dat niveau te behouden.

Onder zijn succesvolle restaurants bevinden zich Barbecoa en de verzameling Jamie’s Italian-restaurants in Engeland en daarbuiten. Jamie’s grote aanbod aan etenswaren en keukenspullen is wereldwijd populair.

Jamie legt contact met zijn publiek via meerdere digitale platformen. Voor jamieoliver.com, het Jamie Oliver Food Tubenetwerk op YouTube en verschillende sociale websites maakt hij exclusieve items. Hij heeft twintig kookboeken op zijn naam, bestsellers met elk een eigen tv-programma. Jamie woont in Londen en Essex met zijn vrouw Jools en hun kinderen.

Meer boeken van deze auteur