• Het leven liefhebben door acceptatie - Tara Brach
  • afbeelding 2
  • afbeelding 3
ISBN
9789021553603
Pagina's
Onbekend
Afmeting
230 mm x 150 mm x 27 mm
Gepubliceerd
16-02-2019
Taal
Nederlands
Uitgever
VBK Media
Imprint
Kosmos Uitgevers

Het leven liefhebben door acceptatie

Tara Brach

Leer om niet langer je eigen vijand te zijn en leer iedere minuut voluit te leven!Veel mensen kennen het gevoel tekort te schieten maar al te goed. Er is niet veel voor nodig - horen hoe goed iemand anders is, zelf bekritiseerd worden, in een woordenwisseling verzeild raken, een fout maken op het werk - om te denken dat we niet goed genoeg zijn. Dit kan leiden tot zelfveroordeling, relatieproblemen, perfectionisme, eenzaamheid en overwerk. 

Zelfaanvaarding is een proces dat een leven lang duurt. Indit boek Het leven liefhebben door acceptatie beschrijft Tara Brach op een open en eerlijke manier hoe zij haar weg heeft gevonden. Via haar persoonlijke verhaal en dat van haar cliĆ«nten en leerlingen, geleide meditaties, gedichten en citaten weet zij tot de kern van het probleem door te dringen. Want pas als je begrijpt hoe het gevoel van onwaardigheid is ontstaan, kun je verbinding maken met je echte ik en jezelf leren vertrouwen en omarmen.

€ 20,99 Paperback / softback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk

Quotes

Lezers die interesse hebben voor mindfulness en het boeddhisme kunnen met dit boek hun hart ophalen. - Franka Hempenius, Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie

Een hoopvol en duidelijk boek voor iedereen die streeft naar volledige zelfacceptatie. - NBD|Biblion