• Het Hot Belly Dieet - Deepak Chopra
  • afbeelding 2
  • afbeelding 3
ISBN
9789021557724
Pagina's
288
Afmeting
231 mm x 149 mm x 28 mm
Gepubliceerd
25-11-2014
Taal
Nederlands
Uitgever
VBK Media
Imprint
Kosmos Uitgevers

Het Hot Belly Dieet

Suhas Kshirsagar, Deepak Chopra

Een goede stofwisseling in 30 dagen

Word slanker en gezonder met Het Hot Belly dieetDit boek gaat verder waar De mooie voedselmachine van Giulia Enders stopt. Zij legt uit hoe onze darmen en spijsvertering werken. Met Het Hot Belly dieet kijkt dr. Suhas G. Kshirsagar verder: hij richt zich speciaal op de stofwisseling. Die bepaalt namelijk voor een groot deel hoe je eruit ziet en hoe je je voelt. Een verstoorde stofwisseling leidt tot overgewicht en vermoeidheid – dat is wetenschappelijk aangetoond. Maar als je je voedsel zonder problemen verteert, ben je slank en kun je de hele wereld aan.

Het Hot Belly dieet stoelt op de Indiase gezondheidsleer Ayurveda. Deze leer onderscheidt drie menstypen, die ieder op een verschillende manier moeten eten om gezond te blijven. Bepaal jouw type, pas je voeding aan en probeer de heerlijke recepten uit het boek. In dertig dagen leer je je lichaam beter kennen en breng je je stofwisseling in balans. Het resultaat: je valt af en voelt je fit.

Deepak Chopra schreef het voorwoord, waarin hij Dr. Suhas G. Kshirsagar omschrijft als een uitstekende, betrouwbare gids met een uitgebreide kennis van de Ayurveda en holistische geneeskunst. Kshirsagar werkt al ruim tien jaar nauw samen met Deepak Chopra.

€ 20,99 Paperback / softback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk

Quotes

Bij een verkeerd dieet hebben medicijnen geen zin, bij een goed dieet zijn medicijnen onnodig. - Ayurvedisch gezegde

Dit boek is zeer informatief en vormt een goede basis voor mensen die zelfstandig overgewicht en vermoeidheid willen aanpakken. Ook voor professionele begeleiders. - NBD Biblion