Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt

Met de leukste recepten en verhalen, toen en nu

Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt - cover
Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt - achterkant

10 Jaar Heel Holland Bakt, dat verdient een feestje! In deze best of vind je de beste technische opdrachten voor thuis en de meest indrukwekkende winnaarsrecepten van de 10 beste Thuisbakkers van Nederland: Rutger, Menno, Sarena, Annemarie, Hans, Anna, Anouk, Elizabeth, Enzo en Mercedes. Stuk voor stuk adembenemende creaties waar de juryleden van smulden.

Met een ode aan Martine en de mooiste herinneringen en verhalen van Janny van der Heijden, André van Duin en Robèrt van Beckhoven.

Van bakrecepten voor zoete cakes, taarten en koeken tot heerlijke brioche. Dit jubileum bakboek is geen oude koek, maar de kers op de taart. Een terugblik op lief en leed, zoet en hartig!

Lees meer >
20,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Hardback
Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789043927628
  • Pagina's: 144 pagina's

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

10 Jaar Heel Holland Bakt, dat verdient een feestje! In deze best of vind je de beste technische opdrachten voor thuis en de meest indrukwekkende winnaarsrecepten van de 10 beste Thuisbakkers van Nederland: Rutger, Menno, Sarena, Annemarie, Hans, Anna, Anouk, Elizabeth, Enzo en Mercedes. Stuk voor stuk adembenemende creaties waar de juryleden van smulden.

Met een ode aan Martine en de mooiste herinneringen en verhalen van Janny van der Heijden, André van Duin en Robèrt van Beckhoven.

Van bakrecepten voor zoete cakes, taarten en koeken tot heerlijke brioche. Dit jubileum bakboek is geen oude koek, maar de kers op de taart. Een terugblik op lief en leed, zoet en hartig!