Met haar kookboek Elke dag feest - Koken volgens de seizoenen - 100% vegan laat Maartje Borst zien dat plantaardig eten het hele jaar door heerlijk is. Voor dit feestelijke vegan kookboek liet ze zich inspireren door seizoensproducten. Dat levert heerlijke gerechten op, van groene asperges met scrambled tofu tot vegan paella, porcini-pasta of sticky toffee pudding.
Elke dag feest bevat vertrouwde recepten met een twist, voor de echte foodie, of je nu vegan, vega of flexi bent. Maak een eenvoudig gerecht met een paar topingrediënten uit het seizoen, een uitgebreid meergangendiner, of lekkernij voor tussendoor – door het eten met liefde klaar te maken en het beste in de ingrediënten naar boven te halen, is een feestje op je bord gegarandeerd.
“In mijn ogen is met volle teugen genieten en elke dag te vieren, zonder daarmee schade aan te richten aan anderen, het ultieme levensdoel. Het is een feest om in een land te wonen waar het wisselen van de seizoenen zo aanwezig is”, aldus Maartje.
Met haar kookboek Elke dag feest - Koken volgens de seizoenen - 100% vegan laat Maartje Borst zien dat plantaardig eten het hele jaar door heerlijk is. Voor dit feestelijke vegan kookboek liet ze zich inspireren door seizoensproducten. Dat levert heerlijke gerechten op, van groene asperges met scrambled tofu tot vegan paella, porcini-pasta of sticky toffee pudding.
Elke dag feest bevat vertrouwde recepten met een twist, voor de echte foodie, of je nu vegan, vega of flexi bent. Maak een eenvoudig gerecht met een paar topingrediënten uit het seizoen, een uitgebreid meergangendiner, of lekkernij voor tussendoor – door het eten met liefde klaar te maken en het beste in de ingrediënten naar boven te halen, is een feestje op je bord gegarandeerd.
“In mijn ogen is met volle teugen genieten en elke dag te vieren, zonder daarmee schade aan te richten aan anderen, het ultieme levensdoel. Het is een feest om in een land te wonen waar het wisselen van de seizoenen zo aanwezig is”, aldus Maartje.