Eet als een expert

Met meer dan 150 makkelijke recepten

Eet als een expert - cover
Eet als een expert - achterkant

Groene smoothies, Goijibessen, speltbrood.. De voedselhypes vliegen je tegenwoordig om de oren, wat is nu echt een gezond eetpatroon?

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!

  • Met meer dan 150 recepten
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Handige weekschema's
  • Makkelijk en gezond

I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.

"Als je in de voetsporen van deze vier gezondheidsamazones treedt, dan maak jij straks zelf goed onderbouwde keuzes, en eet je als een expert". - Prof. dr. Frans J. Kok. emeritus professor Voeding en Gezondheid Wageningen University.

Dit boek is een perfect cadeau voor iedereen die van gezond en lekker eten houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Lees meer >
Over de auteur
9,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Ebook
Paperback
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021577890

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Groene smoothies, Goijibessen, speltbrood.. De voedselhypes vliegen je tegenwoordig om de oren, wat is nu echt een gezond eetpatroon?

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!

  • Met meer dan 150 recepten
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Handige weekschema's
  • Makkelijk en gezond

I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.

"Als je in de voetsporen van deze vier gezondheidsamazones treedt, dan maak jij straks zelf goed onderbouwde keuzes, en eet je als een expert". - Prof. dr. Frans J. Kok. emeritus professor Voeding en Gezondheid Wageningen University.

Dit boek is een perfect cadeau voor iedereen die van gezond en lekker eten houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.