Begin de dag goed, begin ’m groen! Ga voor minimaal 1x per week plantaardig met Living the Green Life en ontdek de heerlijke nieuwe all-day breakfast recepten van Easy Vegan.
We krijgen geen genoeg van Petit gâteau: na twee bestsellers nu ‘Nog meer kleine taartjes’. Mix en match met nieuwe bodems, originele toppings en fruitige geleis, en maak de heerlijkste tartelettes.
55x de nieuwste & lekkerste wintergerechten met al je seizoensfavorieten
ISBN 9789021578606
In ‘De nieuwe winterkeuken’ vind je meer dan 50 overheerlijke en geweldig mooie recepten voor de koude dagen van Colette Dike’s Fooddeco. En helemaal van nu, met groenten in de hoofdrol.
'Vega met Shane' is het nieuwe kookboek van Shane Kluivert! In dit vervolg op 'Koken met Shane' deelt hij 40 vega recepten. Voor alle jonge chef’s, flexitariërs, sporters en papa’s en mama’s.
'De wereld rond in 80 glazen' is een prachtig boek voor iedereen die meer te weten wil komen over de bekendste dranken van over heel de wereld. Van Franse wijn tot Nederlandse jenever.
Van bestseller Smokey Goodness is er nu ‘BBQ Feast on Fire’: hét BBQ-boek voor party’s en feesten. Kerst, koningsdag, of zomaar in de zomer: invite your friends & get your grill on!
In ‘Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek’, van de populairste online food community van Nederland, komt de hele wereldkeuken voorbij! 80 heerlijke stap-voor-staprecepten, om zelf thuis te proberen!
In ‘Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek’, van de grootste online food community van Nederland, komt de hele wereldkeuken voorbij! 80 heerlijke stap-voor-staprecepten, om zelf thuis te proberen!
Je hoeft geen wijnkenner te zijn om te weten welke wijn je waarbij drinkt. Wijnvriend Maarten van den Dries toont je in ‘Wijnfestijn’ hoe je wijn en eten het beste met elkaar combineert.
Bestseller-kookboek ‘Dishoom’ biedt je de lekkerste recepten en verhalen uit het oude Bombay, vertaald naar de moderne Indiase keuken van nu. Indiaas op z’n Ottolenghi’s, ontdek het nu!
‘Delicious Pink’ is het nieuwste kookboek van Blond Amsterdam met meer dan 50 lekkere roze recepten: van pink drinks en pink bakes tot pink breakfast of party. Life is sweet when your food is pink!
‘Taart ende Koeck’ is het eerste bakboek van Maartje Borst, het vegan antwoord op Yvette en Nigella. Ouderwets lekkere baksels met simpele, slimme, natuurlijk ingrediënten: 100% vegan, 100% lekker!
Nieuwe inspiratie nodig? Jamie Oliver schiet je te hulp! '7x anders' bevat meer dan 120 spannende gerechten met je favoriete ingrediënten. Overheerlijke recepten met maximale smaak en minimaal gedoe.
In the centre of Amsterdam lies a unique oasis:
Restaurant De Kas. The most famous vegetable restaurant
in The Netherlands is one of the world’s first farm-to-table
restaurants and welcomes guests from all over the world.
Since 2017 chefs Jos Timmer and Wim de Beer
have been serving beautiful produce grown in their
Amsterdam greenhouse and their gardens in De Beemster.
Take a look behind the scenes of Restaurant
De Kas and get inspired...
Eet, niet teveel, vooral groenten: in ‘Boordevol groenten’ ontdek je samen met de familie van Michael Pollan hoe je dat doet. Ideaal familiekookboek voor flexitariërs, vega(n)s, pesci’s of omni’s.
We gebruiken alleen functionele en geanonimiseerde cookies om deze website goed te laten draaien; door deze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Lees meer over o.a. deze cookies in ons privacystatementAccepteren