Helaas zijn er een aantal foutjes geslopen in de vertaling van ‘Escape Room 2’  van Ivan Tapia. Daarom hebben we op deze pagina een aantal aanvullende tips en aanwijzingen op een rijtje gezet, waarmee het zou moeten lukken om de codes te kraken en de uitweg te vinden. Heb je opmerkingen over dit boek? Mail ons dan op promotie@kosmosuitgevers.nl.

Raadsel pagina 24:
Zowel op pagina 19 en op pagina 21 staat informatie over de symbolen van de Orwellianen. Al deze symbolen leiden je naar het juiste antwoord. Begin bij het blauwe symbool, dat is het symbool dat je tegenkwam.

Raadsel pagina 40:
Door een vertaalfout is deze puzzel niet op te lossen. Het antwoord dat gegeven staat bij de oplossing, ‘cuarentaynueve’ is het juiste antwoord. Ook in het Nederlands is de oplossing ‘negenenveertig’.

Raadsel pagina 69:
De gegeven oplossing is onjuist (125), dit moet 91 te zijn.

Raadsel pagina 117:
Er wordt verwezen naar pagina 165 voor tips om dit raadsel op te lossen. De tips zijn echter te vinden op pagina 166.
De letters op de schijf op pagina 174, komen niet overeen met die op pagina 117, je hebt echter de letters op pagina 117 nodig.
De video helpt je om tot de oplossing te komen:  ‘WATER’. Dit woord moet je zoeken op de kaart.

Raadsel pagina 123:
De letters op het slot zijn niet juist. Deze moeten als volgt zijn:
B = L
J = A
O = G
In de oplossing op pagina 174 had ‘laag’ moeten staan op de plaats van ‘diep’.

Raadsel pagina 149:
De volgorde van de letters in het antwoord klopt niet. Om de juiste oplossing te vinden, dienen de letters nog zelf in een andere volgorde te worden gezet.

Ben je op zoek naar de extra tips en uitleg voor onze Escape Adventures-boeken? Klik dan hier.