Het food for life kookboek

Eet jezelf gezond: meer dan 100 makkelijke recepten met groenten in de hoofdrol

Auteur: Tim Spector
Het food for life kookboek - cover
Het food for life kookboek - achterkant
Bekijk de achterkant
Bekijk de voorkant

In het Food for Life Kookboek deelt de gerenommeerde voedingswetenschapper en hoogleraar Epidemiologie baanbrekende inzichten over voeding en het microbioom – het ecosysteem in je darmen dat een cruciale rol speelt in je welzijn. Dit kookboek, met meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, vertaalt de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar richtlijnen voor de dagelijks praktijk.

Het Food for Life Kookboek laat je ontdekken hoe je door eenvoudige, smakelijke maaltijden je gezondheid positief beïnvloedt. De richtlijnen die hierbij centraal staan, zijn:

  • eet 30 planten per week en minder vlees;
  • eet de regenboog;
  • kijk anders naar eiwitten;
  • investeer in kwaliteit, niet in calorierijk ultrabewerkt eten;
  • geef fermentatie een rol;
  • probeer op gezette tijden te eten.

Van maaltijden in 15 minuten, kleurige salades en vullende hoofdgerechten tot recepten voor etentjes, zoetigheid en snacks – dit boek biedt voor elke gelegenheid een passend recept. Het Food for Life Kookboek is meer dan een receptenverzameling; het is een wetenschappelijk onderbouwde gids naar gezonder eten. Proef het verschil en ervaar de impact van betere voeding!

'Tims uitgangspunten voor gezond eten zijn revolutionair' - Hugh Fearnley-Whittingstall, auteur van Veg! en 30 planten eten per week

Lees meer >
Over de auteur

Tim Spector

Tim Spector, is arts en professor Epidemiologie aan King’s College London. Hij is de bestsellerauteur van De dieetmythe, Ingelepeld en Food for Life en medeoprichter van het voedingswetenschappelijk bedrijf ZOE. Spector is een pionier in zijn werkgebied, focust op de laatste wetenschappelijke onderzoeken en is onderscheiden met een OBE (Britse koninklijke onderscheiding) voor zijn bijdrage in het gevecht tegen Covid19. Dankzij zijn baanbrekende onderzoek naar het microbioom staat hij in de top 100 van meest invloedrijke wetenschappers ter wereld.

Meer boeken van deze auteur
29,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Hardback
Ebook
Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789043938136
  • Pagina's: 288 pagina's

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact


Bekijk de inhoud van dit boek ➔

In het Food for Life Kookboek deelt de gerenommeerde voedingswetenschapper en hoogleraar Epidemiologie baanbrekende inzichten over voeding en het microbioom – het ecosysteem in je darmen dat een cruciale rol speelt in je welzijn. Dit kookboek, met meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, vertaalt de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar richtlijnen voor de dagelijks praktijk.

Het Food for Life Kookboek laat je ontdekken hoe je door eenvoudige, smakelijke maaltijden je gezondheid positief beïnvloedt. De richtlijnen die hierbij centraal staan, zijn:

  • eet 30 planten per week en minder vlees;
  • eet de regenboog;
  • kijk anders naar eiwitten;
  • investeer in kwaliteit, niet in calorierijk ultrabewerkt eten;
  • geef fermentatie een rol;
  • probeer op gezette tijden te eten.

Van maaltijden in 15 minuten, kleurige salades en vullende hoofdgerechten tot recepten voor etentjes, zoetigheid en snacks – dit boek biedt voor elke gelegenheid een passend recept. Het Food for Life Kookboek is meer dan een receptenverzameling; het is een wetenschappelijk onderbouwde gids naar gezonder eten. Proef het verschil en ervaar de impact van betere voeding!

'Tims uitgangspunten voor gezond eten zijn revolutionair' - Hugh Fearnley-Whittingstall, auteur van Veg! en 30 planten eten per week