Populaire influencer maakt boek met nooit eerder gedeelde beelden

Met meer dan 539.000 YouTube-abonnees en 1,2 miljoen volgers op Instagram is Monica Geuze één van de bekendste influencers van Nederland. In haar nieuwe boek Unreleased deelt ze honderden foto’s en insights die ze nog nooit eerder heeft gedeeld. Maak je klaar voor een geheel nieuwe en exclusieve inkijk in Monica’s wereld.

Foto’s die ze alleen naar vrienden stuurt. Foto’s die ze nooit op Instagram zou plaatsen, foto’s uit shoots die niet door  de keuring kwamen, de gekste selfies en de intiemste foto’s met dochter, familie en vrienden. In dit boek deelt Monica waar ze trots op is, waar ze iets minder trots op is, haar voor de buitenwereld best bewaarde geheim én een hoop foto’s die ze voorheen nooit zou publiceren.

“De meest voorkomende reactie die ik krijg op het delen van mijn leven via social media is dat mensen het zo ‘real’ vinden. Maar is dat wel zo? Ja, ik vind zelf dat ik te allen tijde mezelf ben en nooit een act opvoer online, maar ergens zijn de foto’s die ik post niet altijd de realiteit. Ook al vind ik dat ik online compleet mezelf ben, laat ook ik niet 100% van mezelf zien. Uiteraard geeft dit een vertekend beeld en is het tijd om letterlijk en figuurlijk met de billen bloot te gaan”, aldus Monica Geuze.

Het boek Unreleased ligt vanaf 30 maart 2021 in alle (online) boekhandels en warenhuizen.
Reserveer nu alvast je exemplaar en ontvang het boek direct op 30 maart thuis.