Escape Adventures is de eerste boekenserie in Nederland die de escape roomtrend écht vertaalt naar een spel in een boek, voor 1 tot 4 spelers. Om de raadsels op te lossen, moet je het boek verknippen, bekrassen, uit elkaar halen, vouwen en helemaal gebruiken. Alle raadsels moeten worden opgelost om te kunnen ontsnappen. Tijdens de spannende race tegen de klok speel je samen of alleen, denk je dat het jou lukt te ontsnappen?

Er zijn vier verschillende boeken met allemaal een eigen spannende verhaal. Ze bieden allemaal ingenieuze raadsels en meer dan genoeg opwinding voor avonturiers van alle leeftijden. Een perfect cadeau dus voor jong én oud!

 

Koningen en alchemisten
Treed binnen in een vreemde wereld, vol machtsstrijd, intriges en alchemistische drankjes, en ontrafel het geheim dat schuilgaat binnen de burchtmuren. Wie van de koningen is een verrader? Kunnen jullie zijn snode plannen verijdelen? Laat je door de XXL-landkaart leiden naar belangrijke plekken, geheime laboratoria en duistere gangen. Meer info.

 

Sjamanen en spookstadjes
Het Wilde Westen wacht op jullie. Trotseer de hitte van woestijn, ontmoet sjamanen en trek over de prairie. Raak het kristal aan en ga op reis naar een oude wereld vol gevaren, raadsels en geheimen. Probeer uit te vinden waarom het kristal jullie de woestijn in heeft gestuurd, in de richting van de doodgravers en indianen. Meer info.

 

Smokkelaars en ontdekkingsreizigers
Ahoi! Hijs de zeilen en verken het Caribisch gebied. Vind de verborgen schatten, kraak codes en voer de papegaaien. Wat jullie daarvoor nodig hebben? Raak het kristal aan, zoek een boot en ontdek het zelf. Gebruik de geurende puzzel en XXL-landkaart om de raadsels op te lossen. Meer info.

Mythen en Aztekengoud
Midden in het ondoordringbare regenwoud ligt een verborgen Aztekentempel op jullie te wachten. Laat je geen zand in de ogen strooien door de fonkelende schatten, want overal loert gevaar. Los de raadsels op, baan je een weg door ingewikkelde labyrinten en stem de goden tevreden. Vergeet niet de geheime uitknipkamer… anders kun je het ontsnappen wel vergeten. Meer info.

Verschijningsdatum: 19 februari 2019

 

Ben je één van de Escape Adventures aan het spelen, maar loop je vast? Dan hebben we op deze pagina een aantal aanvullende tips op een rijtje gezet.