Tasty Taart en Toetjes

Auteur: Tasty Tasty

Klaar om te rijzen, van beginnende bakker tot ware Tasty Bakmeester? Tasty taarten en toetjes geeft je de low-down van alle bakbasics. Je bakt, vult, layert en frost je weg naar de kers op de taart van elke maaltijd. Van een Confetti Verjaardagssoufflé tot de No-Bake 16-laags S’mores Cake: met deze 75 recepten vind je voor elke craving, bui of gelegenheid een mooi sugar adventure.

Lees meer >

Tasty

De kookvideo's van Tasty op Facebook zijn een groot succes. Het geheim achter dit succes? Een combi van eenvoud, makkelijk en snel, plus een grote dosis guilty pleasure. Eerder verscheen het Tasty Kookboek.

Meer boeken van deze auteur
17,50

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021574455
  • Pagina's: 192
  • Publicatiedatum: 24-09-2019
Op voorraad

Gratis verzending vanaf €19,95

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Klaar om te rijzen, van beginnende bakker tot ware Tasty Bakmeester? Tasty taarten en toetjes geeft je de low-down van alle bakbasics. Je bakt, vult, layert en frost je weg naar de kers op de taart van elke maaltijd. Van een Confetti Verjaardagssoufflé tot de No-Bake 16-laags S’mores Cake: met deze 75 recepten vind je voor elke craving, bui of gelegenheid een mooi sugar adventure.

Tasty

De kookvideo's van Tasty op Facebook zijn een groot succes. Het geheim achter dit succes? Een combi van eenvoud, makkelijk en snel, plus een grote dosis guilty pleasure. Eerder verscheen het Tasty Kookboek.

Meer boeken van deze auteur