• Rust in uitvoering - Alex Pang
  • afbeelding 2
ISBN
9789021572260
Pagina's
352
Afmeting
211 mm x 136 mm x 30 mm
Gepubliceerd
29-01-2019
Taal
Nederlands
Uitgever
VBK Media
Imprint
Kosmos Uitgevers
Website
http://www.deliberate.rest/

Rust in uitvoering

Alex Pang

Meer voor elkaar krijgen door minder te werken

‘Rust in uitvoering’ van Alex Pang is een pleidooi om meer rust te nemen. Meer rust is slim! Overwerken is het nieuwe normaal, rusten doe je wanneer het werk af is – maar het werk is nooit af. Door meer en doelbewust te rusten verhoog je je productiviteit, krijg je meer energie, een scherpere blik, en vooral een beter leven.
‘Rust in uitvoering’ laat zien hoe je dat doet, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Welke ontspanning levert je het meeste op? Slaap? Vakantie? Alex Pang levert overtuigend bewijs dat je meer en anders moet rusten om werkelijk meer voor elkaar te krijgen. Vol met tips om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.
‘Als een burn-out op de loer ligt of als je nog steeds denkt dat overwerk echt helpt, dan moet je dit boek eens lezen.’ – Arianna Huffington, auteur van De slaaprevolutie
Alex Pang is verbonden aan Stanford University. Hij is futuroloog, werkt als senior consultant bij Strategic Business Insights op het grensvlak van voorspellen, social media en psychologie, en publiceert in gerenommeerde Amerikaanse tijdschriften.
€ 10,00 Paperback / softback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk