• Larousse gastronomique - Joël Robuchon
ISBN
9789021558981
Pagina's
2736
Afmeting
233 mm x 153 mm x 150 mm
Gepubliceerd
08-04-2015
Taal
Nederlands
Uitgever
VBK Media
Imprint
Kosmos Uitgevers

Larousse gastronomique

Joël Robuchon

De Larousse Gastronomique is de absolute kookbijbel voor elke chef. 



Joel Robuchon – Larousse Gastronomique
De Larousse Gastronomique is de kookencyclopedie voor de echte fan, de basis voor elke professional en hobbykok. Sinds 1938 is De Larousse Gastronomique de culinaire klassieker die nog elke dag actueel is. Dat vieren we met een luxe uitvoering van deze wereldberoemde culinaire encyclopedie. De drie in linnen gebonden kookboeken in een linnen cassette vormen het culinaire hart van iedere kookboekencollectie. Proef de rijkdom van de moderne gastronomie, probeer, leer en experimenteer met de 2250 recepten, waarvan 500 van de allerbeste koks ter wereld. De Larousse Gastronomique mag in geen keuken ontbreken. 

‘If we were allowed only one reference book in my library, Larousse Gastronomique would be it, without question.’ – Julia Child

‘Een echte klassieker… en een must voor iedere serieuze kok.’ – Jamie Oliver

€ 75,00 Hardback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk