Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld

In 30 minuten kook ik voor de hele week

Met Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld kook je in 30 minuten voor de hele week. Met een half uur vooruitkoken per week, ookwel meal-prep genoemd, zet je elke dag binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel. Met handige boodschappenlijstjes, volledige weekmenu’s en een slimme voorbereiding heb je alles in huis om supersnel zelf te kunnen koken. Chop-chop, aan de slag!

Lees meer >

Jean-Francois Mallet

Jean-François Mallet was chef-kok in grote restaurants voordat hij zich op zijn andere passie stortte: fotografie. Hij specialiseerde zich in food fotografie en reizen. Tegenwoordig fotografeert hij gerechten over de hele wereld en de mensen die ze maken.

Meer boeken van deze auteur
25,00

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021574585
  • Pagina's: 320
  • Publicatiedatum: 25-02-2020
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Met Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld kook je in 30 minuten voor de hele week. Met een half uur vooruitkoken per week, ookwel meal-prep genoemd, zet je elke dag binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel. Met handige boodschappenlijstjes, volledige weekmenu’s en een slimme voorbereiding heb je alles in huis om supersnel zelf te kunnen koken. Chop-chop, aan de slag!

Jean-Francois Mallet

Jean-François Mallet was chef-kok in grote restaurants voordat hij zich op zijn andere passie stortte: fotografie. Hij specialiseerde zich in food fotografie en reizen. Tegenwoordig fotografeert hij gerechten over de hele wereld en de mensen die ze maken.

Meer boeken van deze auteur