Het Nederlands Bakboek

Het Nederlands Bakboek - cover
Het Nederlands Bakboek - achterkant

Nederland een land zonder culinaire cultuur? Onzin! In Het Nederlandse bakboek van Gaitri Pagrach-Chandra ontdek je dat als het gaat om bakken, Nederland juist een lange traditie en eigen identiteit heeft. Net als de Fransen hebben wij een unieke bakcultuur, met baksels voor allerlei feestdagen, zoals de oliebol of Duivekater, en streekgebonden baksels, zoals de bekende bolus en de misschien minder bekende Amsterdamse korstjes. Vaak zitten er achter het ontstaan van deze baksels de mooiste verhalen. In dit historische receptenboek lees je die verhalen én vind je alle recepten. Uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar.

Lees meer >
Over de auteur

Gaitri Pagrach-Chandra

Meer boeken van deze auteur
22,50

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Paperback
Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021579641
  • Pagina's: 256 pagina's

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Nederland een land zonder culinaire cultuur? Onzin! In Het Nederlandse bakboek van Gaitri Pagrach-Chandra ontdek je dat als het gaat om bakken, Nederland juist een lange traditie en eigen identiteit heeft. Net als de Fransen hebben wij een unieke bakcultuur, met baksels voor allerlei feestdagen, zoals de oliebol of Duivekater, en streekgebonden baksels, zoals de bekende bolus en de misschien minder bekende Amsterdamse korstjes. Vaak zitten er achter het ontstaan van deze baksels de mooiste verhalen. In dit historische receptenboek lees je die verhalen én vind je alle recepten. Uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar.