• Fermenteren - Adam Elabd
  • afbeelding 2
ISBN
9789021562704
Pagina's
224
Afmeting
233 mm x 195 mm x 22 mm
Gepubliceerd
31-01-2018
Taal
Nederlands
Uitgever
VBK Media
Imprint
Kosmos Uitgevers

Fermenteren

Adam Elabd

stap voor stap

Fermenteren van Adam Elabd is het complete handboek voor beginners en gevorderden



Fermenteren is het complete handboek van Adam Elabd, waarin hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt. Van de theorie en verschillende fermentatietechnieken tot recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Fermenteren biedt stap-voor-stapinstructies met foto’s voor meer dan 80 recepten waarmee je je eigen yoghurt, azijn, chutney, zuurdesembrood en ingelegde groente en fruit kunt maken. Inclusief een handig overzicht van alle benodigdheden en hoe je kunt checken of het fermentatieproces goed verloopt of misschien wel tot bederving heeft geleid.
€ 22,50 Paperback / softback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk