• De verbazingwekkende invloed van kleuren - Jean-Gabriel Causse
  • afbeelding 2
ISBN
9789021558769
Pagina's
192
Afmeting
212 mm x 135 mm x 20 mm
Gepubliceerd
09-08-2019
Taal
Nederlands
Uitgever
VBK Media
Imprint
Kosmos Uitgevers

De verbazingwekkende invloed van kleuren

Jean-Gabriel Causse

ontspanning, mode, interieur, creativiteit, seksleven, leren, onthouden, marketing, psychologie, etc.

Je zult nooit meer zomaar een kleur kiezenMet een voorwoord van Scholten & Baaijens

Maak jij al bewust gebruik van de invloed van verschillende kleuren? Je verhoogt op een gemakkelijke manier je geluksniveau als je weet wat kleuren voor jou kunnen betekenen!

We zijn ons er vaak niet van bewust, maar kleuren hebben een effect op onze perceptie en op de keuzes die we maken. Het is leuk en slim om de invloed van alle kleuren te kennen en daardoor bewuste keuzes te maken in het dagelijks leven op het gebied van o.a. mode, interieur en creativiteit.

Jean-Gabriel Causse onderbouwt in zijn boek de verbazingwekkende invloed van kleurenop wetenschappelijke wijze. Zijn boek is vrolijk, licht en toegankelijk geschreven, en vol leuke voorbeelden. Wist je bijvoorbeeld dat het niveau van depressie het hoogst is in witte kantoren? En wist je dat mensen met rode gordijnen in hun slaapkamer meer seks hebben?

Ook over de kleuren van het omslag van dit boek heeft Jean-Gabriel Causse goed nagedacht: blauw ontspant, felgroen staat voor actie. De kennis in het boek is ook een mooie aanvulling op alle kleurplaten die je wellicht al hebt gemaakt. Alles wat je te weten komt, zal van pas komen en zomaar een kleur kiezen is vanaf nu verleden tijd.
€ 14,99 Paperback / softback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk

Quotes

Causse is expert op een gebied dat zowel serieus als verrassend is. – Kate Betts, modejournalist en auteur van Michelle Obama en de kracht van stijl