Béaba mijn eerste hapjes met babycook - cover
Béaba mijn eerste hapjes met babycook - achterkant

Béaba mijn eerste hapjes met babycook

Béaba mijn eerste hapjes met babycook - cover
Béaba mijn eerste hapjes met babycook - achterkant

Met de 80 makkelijke en originele recepten uit Mijn eerste hapjes met babycook ontdek je hoe eenvoudig de basis van een gezond en gevarieerd voedingspatroon is. Met dit boek zet je gezonde gerechten op tafel die de smaakpapillen van je kinderen wakker schudden. Je kinderen zullen smullen! Voor kinderen vanaf 4 maanden.

Christophe Saintagne en Laura Portelli, koks en ouders, zijn opgeleid bij Alain Ducasse en staan aan het hoofd van restaurants Papillon en Le Garde-Manger in Parijs. Met hun recepten en de voedingsadviezen van Laurence Haurat kun je de maak van nieuwsgierige baby’s ontwikkelen en doe je ze een groot plezier - en jezelf ook.

Lees meer >
Over de auteur

Christophe Saintagne

Meer boeken van deze auteur
22,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Hardback
Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021573489
  • Pagina's: 204 pagina's

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Met de 80 makkelijke en originele recepten uit Mijn eerste hapjes met babycook ontdek je hoe eenvoudig de basis van een gezond en gevarieerd voedingspatroon is. Met dit boek zet je gezonde gerechten op tafel die de smaakpapillen van je kinderen wakker schudden. Je kinderen zullen smullen! Voor kinderen vanaf 4 maanden.

Christophe Saintagne en Laura Portelli, koks en ouders, zijn opgeleid bij Alain Ducasse en staan aan het hoofd van restaurants Papillon en Le Garde-Manger in Parijs. Met hun recepten en de voedingsadviezen van Laurence Haurat kun je de maak van nieuwsgierige baby’s ontwikkelen en doe je ze een groot plezier - en jezelf ook.