Wie wil zich niet fitter voelen, met meer energie? In ‘Eet meer energie’ van Marjolein Dubbers lees je hoe je je lichaam aanzet de eigen vetten te gebruiken als bron van energie. Je leert daarbij over te stappen van vooral suikers en granen (glucoseverbranding) naar o.a. roomboter, kokosolie, walnoten en feta (vetverbranding). Deze overstap geeft je meer energie en meer gezondheid, en maakt je slanker.
Als je gedurende de hele dag een hoog niveau van energie wilt, zowel fysiek...
In deze geheel herziene editie van Eten tegen kanker deelt Dr. Richard Béliveau alle nieuwste inzichten in de rol die voeding speelt bij het ontstaan van kanker. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds meer op welke manier onze eetgewoonten van invloed kunnen zijn op het ontstaan en tegengaan van kanker. Deze informatie is voor jou bijeengebracht in een bijzonder toegankelijk, informatief en praktisch boek.
We gebruiken alleen functionele en geanonimiseerde cookies om deze website goed te laten draaien; door deze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Lees meer over o.a. deze cookies in ons privacystatementAccepteren