Ontdek met ‘Smokey Goodness’ BBQ’en USA-style: rokerig, slow, smeulend, en fingerlicking lekker! Absolute bestseller en geheel terecht de winnaar van Kookboek van het Jaar 2016.
De nieuwe Franse keuken is het meesterwerk van Paul Bocuse, chef-kok en dé ambassadeur van de Franse keuken. Met meer dan 1000 recepten uit de fascinerende wereld van de Franse keuken.
De nieuwe Franse keuken is de nieuwe klassieker in de reeks Culinaire klassiekers, eerder verschenen De Klassieke Italiaanse keuken van Marcella Hazan en Groot Indonesisch kookboek van Beb Vuyk.
hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen
ISBN 9789021558677
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke...
Bart van Olphen zet zich al jaren in voor duurzaam gevangen vis. Vis uit blik is zijn nieuwe kookboek, waarin hij je laat zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden vis uit blik biedt. Kookinspiratie voor alle vis uit blik, van tonijn, zalm, krab en makreel tot garnalen, mosselen en sardines.
Naast de 65 heerlijke gerechten laat Bart van Olphen je ook kennismaken met de vissers. Ze vissen met respect voor de natuur. En ook als consument draag je positief bij aan de visstand...
In Natuurlijk: elke dag écht eten vertelt Anne Marie Reuzenaar je alles over de zin en onzin van voedselhypes. Met ruim 120 recepten voor voeding die vers, puur, onbewerkt en in balans is. Dus geen eten dat in de fabriek in elkaar is geknutseld, maar écht eten. Zonder suiker, kunstmatige E-nummers en vrijwel koemelk- en tarwevrij.
Natuurlijk: elke dag écht eten geeft antwoord op vragen over ons eetpatroon. Zijn brood, gluten, soja en koemelk ongezond? Hebben superfoods echt...
Marcella Hazan weet in De klassieke Italiaanse keuken als geen ander het gevoel, de heerlijke geuren, de subtiele smaak van verse ingrediënten én de eenvoud van écht Italiaans eten over te brengen. Hét standaardwerk over Italiaans koken met meer dan 500 recepten en uitgebreide informatie over bereidingstechnieken en authentieke ingrediënten van de ‘godmother of Italian cooking’.
vind je natuurlijke gewicht met de plantaardige keuken
ISBN 9789047203438
Steeds meer mensen houden zich bezig met gezonde, natuurlijke voeding. Ze staan stil bij ingeburgerde gewoontes en zijn op zoek naar wat hun lichaam echt nodig heeft om goed te functioneren en tegelijkertijd op gewicht te blijven.
Het antwoord van Lisette Kreischer is Plant Power. Al jaren promoot zij met hart en ziel de plantaardige keuken als natuurlijke bron van volwaardige voeding. Ook in dit boek laat ze zien dat er veel te winnen is met deze manier van eten. Niet alleen...
Bespaar met Jamie - Jamie Oliver Het koken van lekkere, voedzame maaltijden die niet duur zijn, dat willen we toch allemaal in deze tijden van financiële onzekerheid? In het nieuwe kookboek van Jamie Oliver, Bespaar met Jamie, helpt de fameuze Engelse topkok jou de juiste keuzes te maken.
Jamie helpt je goedkoper eten Ook met een klein budget kun je lekker en gezond koken. Jamie leert je om slim in te kopen, het meeste uit je ingrediënten te halen, tijd te besparen...
Nieuwe opvolger van Jamie in 30 minuten Eén heerlijk gerecht in slechts een kwartier op tafel! We willen elke dag vers en gezond eten, maar hebben weinig tijd. Dat verklaart het enorme succes van Jamie in 30 minuten: in een half uur drie gangen op tafel. Met dit nieuwe boek gaat Jamie verder terug naar de essentie van snel en efficiënt koken, zonder smaak en diversiteit uit het oog te verliezen: één heerlijk hoofdgerecht in slechts een kwartier bereid. Jamie in 15 minuten...
We gebruiken alleen functionele en geanonimiseerde cookies om deze website goed te laten draaien; door deze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Lees meer over o.a. deze cookies in ons privacystatementAccepteren