Home | Alle boeken | Boeken | Eten en drinken

Eten en drinken

 
 
  • Geuren, kleuren, smaken en texturen. Het ultieme handboek voor ijs.

    ISBN 9789021576695
    Voor wie de echte kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen, is er nu ‘Glacerie.’ de nieuwe patisserie-bijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander.
    € 39,99
  • Pannekoek, granola's of broodjes

    ISBN 9789021574387
    Snel en simpel koken met groente
    € 9,99
  • Shake, mix, stir

    ISBN 9789021571324
    GIN van Dan Jones is het leukste cocktailboek voor iedereen die thuis ook eens aan de mix wil. Gin & tonic (GT voor intimi), is al een paar jaar het it-drankje voor aan de bar of op het terras. Naast deze classic zijn er natuurlijk veel meer heerlijke cocktails te maken met de all time publieksfavoriet gin. (Overigens het Engelse neefje van onze eigen jenever.) Gin bevat meer dan 40 favoriete cocktails, van een friszoete Watermeloen Gin-Tonic tot een überhippe Dirty Martini of een vrolijke...
    € 15,00
  • Snel, slank & makkelijk koken voor het hele gezin

    ISBN 9789021566719
    Genieten van lekker eten en tegelijk gezonder, blijer en slanker worden, daar gaat het om! Met Gezonder met Viv kook je snel, slank & makkelijk voor het hele gezin. Met Vivians 10 gouden regels, duidelijke adviezen over gezond eten voor je kinderen, tips voor moeders die willen afvallen, en maar liefst 80 inspirerende recepten (suiker-, tarwe- en koemelkvrij), inclusief weekmenu's. Voor iedereen die de leefstijl van zichzelf en het gezin wil verbeteren.
    € 25,99
  • recepten voor thuis van Nederlands beste groentechef

    ISBN 9789021564722
    'Wat Niven met groente kan en doet is echt fantastisch. Niet voor niets is hij de beste groentechef van Nederland.' - Gerard Ekdom Met Groente! bewijst Niven Kunz eens en voor altijd dat koken met groente spannender, stoerder en vooral veel makkelijker is dan gedacht. De recepten in dit boek zijn supersimpel en de ingrediënten echt overal verkrijgbaar. Van simpele avocado-makreelsalade en gepofte biet met aardbei tot risotto met bospeen of een paddenstoelensoep met walnoot:...
    € 24,99
  • recepten en informatie over zeewier en algen

    ISBN 9789021560076
    Groente uit zee van Lisette Kreischer, Stichting Noordzeeboerderij en Marcel Schuttelaar bevat recepten en informatie over zeewier en algen
    € 25,99
  • ISBN 9789021558219
    Het standaardwerk over de Indonesische keuken van Beb Vuyk
    € 37,50
  • ISBN 9789021595160
    Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken. Vertaling en verklaring van duizenden Franse gastronomische termen en begrippen. Een uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijze, gereedschappen enzovoorts. Met een korte samenvatting van de Franse grammatica. Deze herziene editie is geheel opnieuw opgezet onder begeleiding van Van Dale Lexicografie. Pers
    € 45,00