In ‘Deliciously Ella Snel & makkelijk' deelt Ella Mills 100 nieuwe, plantaardige, vegetarische en vegan recepten die binnen 10 tot 20 minuten op tafel staan.
55x de nieuwste & lekkerste wintergerechten met al je seizoensfavorieten
ISBN 9789021578606
In ‘De nieuwe winterkeuken’ vind je meer dan 50 overheerlijke en geweldig mooie recepten voor de koude dagen van Colette Dike’s Fooddeco. En helemaal van nu, met groenten in de hoofdrol.
'De wereld rond in 80 glazen' is een prachtig boek voor iedereen die meer te weten wil komen over de bekendste dranken van over heel de wereld. Van Franse wijn tot Nederlandse jenever.
Bestseller-kookboek ‘Dishoom’ biedt je de lekkerste recepten en verhalen uit het oude Bombay, vertaald naar de moderne Indiase keuken van nu. Indiaas op z’n Ottolenghi’s, ontdek het nu!
‘Delicious Pink’ is het nieuwste kookboek van Blond Amsterdam met meer dan 50 lekkere roze recepten: van pink drinks en pink bakes tot pink breakfast of party. Life is sweet when your food is pink!
In De wijnkaart, alsjeblieft kijk, lees en leer je op fris-lichte wijze alles over de wondere wereld van wijn. Dit prachtig geïllustreerde boek toont in welke landen wijn wordt geproduceerd en hoe wijn door de eeuwen heen de wereld heeft veroverd. Heel handig voor bij het proeven zijn de beschrijvingen van de verschillende druiven en hun smaakprofielen. Voor alle liefhebbers van wijn die op zoek zijn naar een mooi cadeau om te geven of te krijgen. Nu in herziene editie inclusief...
Dutch Cooking Today is het leukste Engelstalige kookboek over de Nederlandse keuken. Van bitterballen en hutspot uit Leiden tot aan drie-in-de-pan of wentelteefjes: de Nederlandse keuken is werkelijk truly delicious. Het leukste souvenir of cadeau voor buitenlandse vrienden of familie.
gezonde recepten om te delen en samen van te genieten
ISBN 9789021565859
Met 'Deliciously Ella met vrienden' van Ella Mills zet je vrienden en familie in een handomdraai lekkere vegetarische en veganistische gerechten voor. Ella's recepten helpen je voor grote groepen te koken en het zijn feestelijke recepten die je zelfs je meest sceptische vrienden kunt voorzetten.
Door Ella's menu's hoef je je niet langer af te vragen of bepaalde gerechten wel bij elkaar passen. Of het nu gaat om een relaxte brunch, een lastminutelunch of een chique diner:...
De nieuwe Franse keuken is het meesterwerk van Paul Bocuse, chef-kok en dé ambassadeur van de Franse keuken. Met meer dan 1000 recepten uit de fascinerende wereld van de Franse keuken.
De nieuwe Franse keuken is de nieuwe klassieker in de reeks Culinaire klassiekers, eerder verschenen De Klassieke Italiaanse keuken van Marcella Hazan en Groot Indonesisch kookboek van Beb Vuyk.
hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen
ISBN 9789021558677
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke...
Marcella Hazan weet in De klassieke Italiaanse keuken als geen ander het gevoel, de heerlijke geuren, de subtiele smaak van verse ingrediënten én de eenvoud van écht Italiaans eten over te brengen. Hét standaardwerk over Italiaans koken met meer dan 500 recepten en uitgebreide informatie over bereidingstechnieken en authentieke ingrediënten van de ‘godmother of Italian cooking’.
We gebruiken alleen functionele en geanonimiseerde cookies om deze website goed te laten draaien; door deze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Lees meer over o.a. deze cookies in ons privacystatementAccepteren