Home | Alle boeken | Boeken | Body

Body

Sorteer de boeken op


 
<<
 
  • Recepten van de paus voor een goed leven

    ISBN 9789021568690
    Eten met Franciscus is het unieke boek van Roberto Alborghetti over Paus Franciscus’ bijzondere relatie met voedsel en eten. Na zijn studie Voedingsmiddelentechnologie is Jorge Bergoglio een ander pad ingeslagen, maar eten is voor hem nog steeds dé manier om relaties te bouwen, om herinneringen en cultuur over te dragen en om bewust met de schepping om te gaan. Eten met Franciscus van Alborghetti is dan ook meer dan een verzameling...
    € 20,00
  • ISBN 9789021567761
    Het jubileumboek van 30 jaar River Café: simpel, modern, Italiaans kookboek River Café is al 30 jaar het meest bekende restaurant van Londen. En dat vieren we met dit werkelijk prachtige jubileumkookboek River Cafe 30. Simpele, modern Italiaanse gerechten, met ingrediënten van het seizoen: dat is de kracht van de keuken van River Café. River Cafe 30 bevat de lekkerste 90 recepten van toen + 30 compleet nieuwe recepten. De must have voor alle foodies. River Café in Londen...
    € 29,99
  • Een strak lijf in 12 weken

    ISBN 9789021568621
    Een strak lijf binnen 12 weken is haalbaar met STRK plan. Auteur Ramses Jedeloo is directeur van The Bootcamp Club en geeft je een kick-start voor een gezonder leven waarbij de focus ligt op gedragsverandering, gezonde voeding en intensieve training. Op motiverende wijze trekt hij je over de drempel om aan een strak lijf te werken. Het boek staat boordevol basisinformatie en praktische tips en bevat een helder coachingsplan waardoor iedereen het volhoudt om gezonder te leven....
    € 20,99
  • Koken met de kracht van de natuur

    ISBN 9789021566337
    In The Plant Pharmacy laat Lisette Kreischer zien hoe je het hele jaar door kunt profiteren van de bijzondere en geneeskrachtige werking van planten en kruiden. Lisette neemt je mee op reis door de seizoenen en zet je heerlijke, plant based gerechten voor. The Plant Pharmacy zit boordevol informatie over de benefits van planten en bevat meer dan 40 vegan recepten. Met de inzichten die Lisette de afgelopen jaren heeft opgedaan, zowel aan Kruidenrijk, kennis van bijzondere mensen...
    € 25,99
  • Nieuwe inzichten om je genen te verbeteren

    ISBN 9789021568560
    Het zit niet in je genen! Ken de risicofactoren en stuur aan op verbeteringen met behulp van het boek ‘Supergenen’. Lang werd aangenomen dat een mens geen invloed heeft op zijn genen: ‘Het zit in mijn genen’ was een geaccepteerd excuus. Volgens de auteurs Deepak Chopra en Rudolph E. Tanzi is dit achterhaald. Baanbrekend onderzoek laat zien dat verandering in levensstijl en voedingspatroon grote invloed hebben op genetische aanleg voor ziekten en bepaalde fysieke...
    € 12,50
  • + de nieuwste info over verborgen suikers

    ISBN 9789021567082
    Dit is de paperback editie van het succesvolle boek Natuurlijk! Zonder suiker kookboek van Anne Marie Reuzenaar. Het is het vervolg van het succesvolle Zonder suiker en bevat nieuwe inzichten en recepten voor een leven zonder geraffineerde suiker. Natuurlijk! Zonder suiker kookboek is een gezond kookboek en gaat over echt gezond eten oftewel recepten zonder pakjes en zakjes, zonder suiker en vrijwel geheel koemelk- en glutenvrij. Gezond, maar vooral ook heel lekker en toegankelijk...
    € 12,50
  • Kookboek & handboek; Reset je gezondheid; Detox je lichaam; Voel je op je best

    ISBN 9789021568584
    Gezond, fit en energiek het nieuwe jaar in met Frisse Start van Martha Stewart Living Frisse start van Martha Stewart is het kookboek voor iedereen die na de feestdagen een kleine reboot nodig heeft. Met praktische informatie en lekkere recepten voor een gezond, 'clean', vrijwel plantaardig en voedzaam menu. Martha Stewart laat, juist ook aan de normale man of vrouw, zien hoe je je gezond, fit en energiek kan voelen, fysiek en mentaal. Met o.a. een simpele 3-day cleanse en een 21-dagen...
    € 20,99
  • Stretchen is gezond

    ISBN 9789021566887
    De Japanse yogadocent Eiko, koningin van de split, leert je met 'Doe de split in vier weken' in 4 weken de split te doen. Iedereen kan de split doen: jong, oud, lenig of stijf! Met slechts vijf minuten stretchen per dag kun ook jij je flexibiliteit verbeteren.

    Behalve dat het leuk is, levert het ook gezondheidsvoordelen op, zoals flexibiliteit, minder lagerugpijn, een betere bloedsomloop en een strakkere buik. Te mooi om waar te zijn? Dat is het niet. Met dit revolutionaire...
    € 15,00
  • ISBN 9789021567860
    Met de praktische Grip op koolhydraten voedingsplanner van diëtiste Yvonne Lemmers krijg je grip op je eet week. Met de duidelijke uitleg, handige tips en motiverende quotes is dit een musthave voor alle GOK-kers! Grip op koolhydraten is een bewezen, succesvolle methode die helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Deze planner is voor iedereen die houvast, steun en inzicht wil bij het afvallen door eiwitrijk en koolhydraatbeperkt...
    € 17,50
  • ISBN 9789021567440
    In Smaakmakers: koken met specerijen ontdek je de spannende wereld van smaakmakers met keukenheld en oud-Heel Holland Bakt-deelnemer en kruiden- en specerijenspecialist Michiel Sloff. Hij bakt niet alleen de lekkerste taarten - met vanille of kardemom - maar tovert in al zijn gerechten met specerijen. Want met saffraan, foelie, steranijs of vanille geef je bekende gerechten heel makkelijk een nieuwe twist. Van zoete-aardappelsalade met komijn of inktvis met piment tot boerencake...
    € 18,50
  • ISBN 9789021566825
    In Heel Holland Bakt Kerst vind je de lekkerste baksels - zoet én hartig - voor de feestdagen. Van zelfgebakken kerstkoekjes voor in de boom tot ware spektakelstukken voor bij het kerstdiner. Met kerstklassiekers als kerststol, koekhuisjes en bûche de Noël of pavlova-stapeltaart. Heel Holland Bakt staat garant voor de lekkerste baksels van Nederland.
    € 20,99
  • 40 echte mosselrecepten

    ISBN 9789021567518
    In Het Zeeuwse Mossel Kookboek laat Bart van Olphen zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden deze zilte lekkernij uit Zeeland te bieden heeft. Bart werkt intensief samen met Zeeuwse kwekers die zijn aangesloten bij het Zeker Zeeuws keurmerk. Mosselen die van zaad tot consumptiemossel gegarandeerd zijn opgegroeid in de Oosterschelde. Extra lekker dus! Het Zeeuwse Mossel Kookboek is de opvolger van het succesvolle Vis uit Blik. Met fotografie van David Loftus.
    € 18,50
 
<<