Home | Alle boeken | Boeken | Body

Body

Sorteer de boeken op


 
 
  • in 4 stappen controle over je leven, je slechte gewoonten en je ongezonde gedachten

    ISBN 9789021551296
    Uitdagende tegenhanger van Wij zijn ons brein van Dick Swaab!
    € 25,99
  • bijzondere recepten voor de rookoven

    ISBN 9789021549996
    Je komt hem steeds vaker tegen in kookwinkels: de rookoven. Hoe werkt die nu eigenlijk? Was het roken van eten vroeger een manier om eten langer houdbaar te maken, tegenwoordig is het een hobby die steeds populairder wordt. Naast uiteraard vis en vlees kunnen ook groente, kaas, fruit, schaaldieren en noten uitstekend worden gerookt. In deze geheel herziene uitgave zijn de indeling en de receptuur gemoderniseerd. Het resultaat is een fris en verrassend kookboek met heldere en toegankelijke...
    € 14,99
  • ISBN 9789021550350
    Ik ben dol op dit boek! Het is het eerste boek dat ik heb geschreven. Wie had ooit kunnen denken dat de jongen die het slechtst kon spellen van de hele school uiteindelijk een boek zou schrijven? Eigenlijk is het een verzameling van recepten die ik op achterkanten van bierviltjes en bestelformulieren had gekrabbeld en bewaard in een vuilniszak die mijn vrouw tot twee keer toe bijna weggegooid had. Het is een wonder dat dit boek er is gekomen!
    De salades en pasta’s zijn ware...
    € 20,00
  • ISBN 9789021548951
    De Gabriel-methode is een revolutionair boek op dieetgebied. Ons onderbewuste brein vertaalt allerlei emoties, hedendaagse stress en een tekort aan essentiële voedingsstoffen als schaarste - voedselschaarste.
    Het gevolg is dat we dik worden.
    Positief denken, visualiseren, mediteren, gezond voedsel eten en het aanpakken van emotionele problemen helpt de VET-programma's van ons brein om te zetten naar de DUN-stand. Jon Gabriel biedt daar een stap-voor-stapplan voor, dat gemakkelijk...
    € 20,99
  • recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort Den Haag

    ISBN 9789021548975
    Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op deze vragen die regelmatig bij de (beginnende) hobbykok opkomen geeft 'Het Nieuwe Haagse Kookboek' een duidelijk antwoord.
    Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel 'Recepten van de Huishoudschool, Laan van Meerdervoort, 's-Gravenhage en anno 2010 onverminderd populair. Hele generaties maken nog steeds dankbaar gebruik van de duidelijke recepten en heldere uitleg van de basisbereidingen. Nieuwe...
    € 20,99
  • ISBN 9789021549248
    We hebben allemaal wel 30 smoezen klaar om na een dag hard werken een kant-en-klaarmaaltijd uit het schap te trekken. Jamie is al die excuses zat en laat zien dat je binnen 30 minuten een fantastische, complete en verse maaltijd op tafel kunt zetten.
    'Jamie in 30 minuten'bewijst dat dat met een paar handige trucjes en een goede organisatie voor iedereen mogelijk is. De 50 verschillende menu's zijn superlekker, gevarieerd en met seizoensproducten bereid.
    De recepten zijn...
    € 29,99
  • zonder lijnen naar je natuurlijke gewicht

    ISBN 9789021535364
    Ben je aan het lijnen, maar niet gelukkig met het resultaat? Wil je eten als je niet lekker in je vel zit? Voel je je schuldig als je eet? Deze emoties zijn voor talloze vrouwen en heel wat mannen een echt probleem. Maar dat is nu niet langer nodig. Pak de volgende keer eerst dit boek! De hierin beschreven tips en strategieën om eetbuien te voorkomen en je natuurlijke gewicht te bereiken werken echt. Het maakt niet uit waar je het openslaat, uit iedere pagina kun je kracht...
    € 14,99
  • ISBN 9789021580449
    Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo'n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Itali en.' Jamie Oliver
    € 34,99
  • ISBN 9789021595160
    Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken. Vertaling en verklaring van duizenden Franse gastronomische termen en begrippen. Een uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijze, gereedschappen enzovoorts. Met een korte samenvatting van de Franse grammatica. Deze herziene editie is geheel opnieuw opgezet onder begeleiding van Van Dale Lexicografie. Pers
    € 39,99