Boeken in Tuinieren & Wonen

 
 • jaarplanner

  ISBN 9789021509778
  Haal meer uit eigen tuin! Wat is er nu lekkerder en gezonder dan vers geplukte sla of zelfgeteelde artisjokken? In dit handboek is er eerst aandacht voor de technische aspecten: grondbewerking, wisselcultuur, bemesten, zaaien en planten. Daarna volgt stap-voor-stap uitleg hoe je bekende maar ook minder bekende groenten zelf kunt telen. Creëer met dit prachtige handboek een gezonde en eigentijdse tuin!
  € 14,99
 • ISBN 9789021547688
  Het onderhouden en verzorgen van de tuin roept bij veel tuinliefhebbers vragen op. Wat moet er precies wanneer gebeuren in de tuin?
  In deze handige tuingids worden de meeste tuinklussen per maand op een rijtje gezet. Belangrijke tuinontwerpen zoals de aanleg van de tuin, het inplanten van een border, bemesten, snoeien, bestrijden van onkruid, vijveronderhoud en gereedschap worden uitgebreid behandeld.
  Daarnaast is er elke maand veel aandacht voor de opvallendste bloeiers...
  € 15,00
 • ISBN 9789021547589
  Met onze drukke levens is er steeds minder plaats en tijd om de natuur dicht bij huis te ontdekken, terwijl dit zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind.
  'Met meester Bert op ontdekkingstocht door je tuin'is een eigentijds doeboek, waarin Bert op enthousiaste wijze kinderen zijn kennis over de natuur en hun eigen tuin wil bijbrengen.
  Het boek volgt de twaalf maanden van het jaar en staat vol wetenswaardigheden, opdrachten en tips. Zo gaan ze op zoek naar vogels,...
  € 19,99
 • ISBN 9789021539362
  Een uiterst praktisch handboek voor elke tuinliefhebber. Hét antwoord op de vraag: 'Welke planten zijn het meest geschikt voor die bepaalde plek of situatie?' Meer dan 1200 schitterende kleurenfoto's van tuinplanten, met daarbij gegevens over hun hoogte, breedte, bloeiperiode, winterhardheid en andere wetenswaardigheden. Beplantingsideeën voor alle tuinen, ongeacht hun grootte, grondsoort en ligging.
  € 24,99
 

Social Media

Verschijningskalender

september 2014

9
2014
 
 
 
 
 
prevnext