Boeken in Spiritualiteit

Het is de Maand van de Spiritualiteit 2014.  Arie Boomsma schreef het essay van de Maand, getiteld Troost. Het is een persoonlijke zoektocht naar wat de presentator en auteur troost biedt en hoe hij die anderen kan bieden.

Zojuist ontving hij het eerste exemplaar tijdens het openingsevenement Zin Inn Lichter Leven in Centrum De Roos in Amsterdam. Vanaf vandaag ligt zijn essay voor € 2,50 in de boekhandel. Lichter Leven is het thema van de Maand van de Spiritualiteit die nog tot 9 februari duurt.                      

Arie Boomsma nam als essayist het stokje over van Jan Mulder, die met zijn essay Doodstilin januari 2013 op nummer één in De Bestseller 60 stond. De Maand van de Spiritualiteit bestaat sinds 2007 en is een initiatief van KRO, dagblad Trouw en Uitgeverij Ten Have. Sinds 2013 organiseert Stichting CPNB de Maand van de Spiritualiteit en dit jaar is ook Zin Magazine als mediapartner aan de Maand verbonden.

 

Beste spirituele boek van 2013

Welk boek is het beste spirituele boek van het afgelopen jaar? Van 14 januari t/m 2 februari 2014 kan worden gestemd op een van de tien titels uit de shortlist, die op de eerste stemdag bekend wordt gemaakt. Uit de top 3 van publieksfavorieten kiest een vakjury het Beste Spirituele Boek 2013. De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 7 februari 2014. Kijk hier voor de longlist van 25 titels: maandvandespiritualiteit.nl/boeken.

 
 • het geheim van voorspoed en geluk

  ISBN 9789021511030
  Je hebteen groot geheim in handen...
  Er bestaat een eeuwenoud Geheim: The Secret. Het werd gezocht, gevonden en weer verloren, het is gestolen en voor veel geld doorverkocht. Tot nu toe was kennis van dit Geheim voorbehouden aan een kleine kring van ingewijden. Plato, Galileo en Einstein kenden The Secret, net als de succesvolste uitvinders, denkers en ondernemers in de geschiedenis. Dat juist zij de wereld konden veranderen is geen toeval...
  Zij begrepen dat, net zoals...
  € 19,99
 • 9 manieren om je gewoontes in evenwicht te brengen met je verlangens

  ISBN 9789021522814
  9 manieren om je gewoontes in evenwicht te brengen met je verlangens

  * Wil je een einde maken aan de kloof tussen droom en daad?
  * Wil je je doelen bereiken en tevens genieten van je leven?
  * Wil je dat de persoon die je laat zien dezelfde is als de persoon die je bent?

  Als je deze drie vragen met 'ja' hebt beantwoord, is dit een boek voor jou!

  'Met dit boek wil ik je helpen om het natuurlijk evenwicht te herstellen in je leven. Balans bereiken...
  € 15,00
 • werken met je intuïtie

  ISBN 9789021529905
  € 15,00
 • het boek dat je leven verandert!

  ISBN 9789021546681
  Stel je voor dat je met God kon praten, dat je hem alles kon vragen en
  dat hij overal antwoord op zou geven… In Een ongewoon gesprek met
  God beschrijft Neale Donald Walsch hoe dit hem daadwerkelijk
  overkwam. Zijn gesprekken met God gaan over de mens, over goed
  en kwaad, over werk, liefde en de zin van het leven. De belangrijkste
  boodschap van God? Wees de schepper van je eigen leven!

  * Het eerste boek uit de serie 'De gesprekken met God'in een luxe...
  € 17,99
 • van ambitieus naar zinvol leven

  ISBN 9789021563428
  Van ambiteus naar zinvol leven.

  Meestel proberen we in de tweede helft van het leven erachter te komen wat onze unieke bijdrage aan de wereld is.
  Dat betekent dat we de lessen moeten loslaten die ons eerder werden geleerd door ouders en maatschappij, prestaties en succes wogen het zwaarst. In de tweede helft verschuift onze behoefte naar een leven met betekenis, dat dienstbaar is en gericht op teruggeven. Je hebt nog wel ambities, maar je zet ze anders in, niet gericht...
  € 13,99
 • ISBN 9789021547794
  The Secret to Teen Power onderzoekt de 'De wet van de aantrekking' vanuit het perspectief van jongeren. Alle onderwerpen uit het leven van jongeren - zelfbeeld, relaties, school, familie, ambities, waarden en dromen - worden in dit boek behandeld. In hun eigen taal, in woorden die ze zelf gebruiken. Het boek leert jongeren het heft in eigen handen te nemen, zodat zij het leven niet onzeker tegemoet treden en in staat zijn hun dromen te verwezenlijken. Paul Harrington is de producer...
  € 17,99
 • wat de doden ons kunnen leren over het leven

  ISBN 9789021548371
  Dit boek staat vol schokkende en emotionele verhalen over het diepgaande contact dat Van Praagh heeft gehad met geesten en de boodschappen die zij hebben voor hun nabestaanden.
  De lessen die hij heeft geleerd varieren van het gevaar van schuld, angst en spijt,tot het belang van karma, vergeving en verantwoordelijkheid nemen.
  Van Praagh deelt met ons deze wijsheid, die we anders pas na de dood zouden hebben verkregen. Tijd om orde op zaken te stellen.
  € 22,99
 • ISBN 9789021509914
  Om te bereiken waar je van droomt, heb je maar een ding nodig… The Power!
  De auteur van The Secret, Rhonda Byrne, gaat verder met haar baanbrekende werk. Na de onthulling van De wet van de aantrekking in The Secret beantwoordde zij duizenden brieven van lezers van het boek wereldwijd, waardoor zij tot nieuwe inzichten kwam en het boek The Power ontstond. Het is de langverwachte opvolger van het internationale fenomeen The Secret.

  The Power vertelt over de kracht...
  € 17,99
 • fabulous en mindful door het leven

  ISBN 9789021549262
  Balans, geluk en schoonheid? Sociaal leven maar wel gestyled?
  Dat kan allemaal. De weg naar de nieuwe, verlichte levensstijl wordt in dit boek doorlopen zoals je een cupcake maakt:mixen, bakken en versieren. Een tranquilista mixt spriritualiteit, creativiteit en ondernemerschap, net zolang tot ze de juiste verhouding heeft gevonden, zodat ze haar persoonlijke doelen kan bereiken en een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld. De topping van de cupcake staat voor het werkelijke...
  € 17,99
 • fantaseer jezelf gelukkig

  ISBN 9789021549415
  Het Luchtkasteel bestaat uit 25 kamers die elk een andere functie hebben: een suite voor schaamte, een kamer voor geluk, een traanzaal voor verdriet. Elke kamer wordt omschreven en biedt de lezer een aantal keuzes. Want niets werkt zo stimulerend op de verbeeldingskracht als keuzes. Waar heb ik werkelijk verdriet om, waar ben ik trots op, wat zou ik graag anders willen? Als je deze vragen stelt bij het inrichten van je Luchtkasteel, dan zijn ze niet vervelend diepgravend maar...
  € 19,99
 • kracht en kwetsbaarheid in balans

  ISBN 9789021549972
  Iedereen straalt iets uit. Het is belangrijk om je goed te voelen, maar ook om goed over te komen. In dit boek laat Carolina Bont zien hoe je je uitstraling kunt versterken en hoe je intuïtie daarbij kan helpen. Je krijgt inzicht in je eigen energieveld en leert hoe je direct een positieve invloed kunt uitoefenen op je gedachten, stemming en de interactie met je omgeving. Door bewuster om te gaan met je uitstraling komen je natuurlijke kwaliteiten meer tot hun recht.
  € 12,99
 • inspiratie bij De weg naar verandering

  ISBN 9789021550503
  Wayne Dyer biedt de liefhebber van de Tao Te Ching de gelegenheid zich de grote wijsheid van dit boek eigen te maken en direct te ervaren. Hij doet dit door de 81 verzen – die hij eerder vertaalde en bijeenbracht in De weg naar verandering – in kleine hoeveelheden aan te bieden, zodat de krachtige gedachten beetje bij beetje geabsorbeerd kunnen worden en in het bewustzijn geprent. Door de gedachten stuk voor stuk op je in te laten werken, ga je anders naar dingen kijken.
  € 19,99
 

Social Media

Verschijningskalender

september 2014

9
2014
 
 
 
 
 
prevnext